Nya tag

Nu ska jag försöka göra ett nytt tag med bloggen, har ju massa gobitar på lagret att dela med mig av och motivationen till bloggen börjar sakta med säkert komma tillbaks. Det händer ganska mycket nu, och har många bollar i luften just nu. Ska starta företag inom kort, väntar på att pappa ska komma hem från Italien, då ska vi sätta oss ner och gå igenom lite om vad som krävs mm, han är rätt bra på sånt där min gamle far. 
 
Sen har jag fått världens mest smickrande förfrågan, som jag ännu inte går ut med. Jag väntar tills jag får klarteckan från dom som håller i detta. Men ska bli såååå underbart givande och roligt, samtidigt som det kommer bli rätt känslosamt. Detta kommer nog bli en boost för mig.
 
har dessutom gjort en massa fotograferingar och jag känner att självförtroendet växer, har även uppgraderat mig kameraväg till en nikon d800. Så med den nya kameran känner jag att jag vågar ta mig an lite mer vågade jobb. Tillex ska jag fota porträttbilder till ett bröllop nästa fredag. Det ska bli super roligt, hoppas att jag får dela med mig av några av dom på bloggen sen. 
 
Sen har jag träffat en av mina stora förebilder Emelie som ni kan se på kort i vänstra hörnet. Hon var allt jag hade hoppats på och lite till. Helt underbar tjej med stora t****r som jag så osmidigt råkade slänga ur mig. Så typsikt mig, men hon vaerkade tycka att jag hade humor så det var verkligen en boost att få träffa henne. 
 
Ja som ni märker så händer det grejer nu, jag bjuder på lite nya bilder. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback