Små sjuka barn

Barnen är sjuka så nu är vi innesittande, så typiskt att dom ska vara sjuka nu när solen skiner. Får hoppas att detta går över snabbt. Leo vill inte äta utan bara dricka coca cola, han verkar tycka att det är väldigt jobbigt då han andas rätt tungt, så ska ha ett extra öga på honom nu, man är ju lite rädd då han varje sommar har åkt på syrgasen vid sjukdom. men så blir det förhoppningsvis inte nu när han har högre syresättning. Men blir nog en del titta på film och ta det lungt för hans del. I dag är Robin borta hela långa dagen/kvällen, han ska på studentmotagning där han ska grilla hos sin chef. Så idag ska jag försöka vabba barn samtidigt som jag ska tvätta och städa. Ha en bra ni andra där ute. 

Kommentarer
Postat av: elsamaja58

Usch då, det låter inge roligt!
Dels att dom är sjuka, och för att det är nu när det är så fint väder.
Det är ju inte så konstigt om du blir orolig, det lär väl ta tid innan du kan komma ifrån känslan av att det ska bli problem, även om han nu är opererad och mår bra.
Såna känslor sitter nog i länge, kan jag tänka mej.
Ni får ha en så bra helg som det går, trots sjukisarna, ni kanske kan lyckas få sitta och njuta av fina kvällar på balkongen, sen barnen somnat.


2013-06-07 @ 16:13:21
URL: http://elsamajarun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback