Funderingar

Har små funderingar på hurvida jag ska sluta blogga eller ej, tror jag ska fortsätta men kanske inte till samma grad som jag gjort innan. Är helt slut på ideer och känner inte att tiden finns lika mycket som förr. Jag tar hand om barn och det tar sin lilla tid, Leo är inne i sin värsta trotsålder och känns som att vi inte gör annat än att bråka med varann, vem som är envisast sätts på prov var eviga dag. Robin jobbar en hel del just nu, och jag kämpar på med fotograferingen och företag ska jag inom kort starta. Någon som har tips på bra namn?  
 
 
Den 12 Juli fyllde Wilja ett år, vilket firades med goa vänner och familj. Hon fick superfina presenter och hade en toppen dag hela familjen. Att tiden gått så fort är helt sjukt, det går så otroligt fort. Bjuder på några bilder från hennes ettårsdag. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Magdalena Blixt - Flash Fotografi

Hoppas du inte slutar blogga för gillar verkligen att följa din blogg!

Men jag förstår samtidigt ditt dilemma...det blir mycket både med fotografering, efterarbete, umgås med familj och vänner och även hinna blogga.

Känner också att jag har slut på idéer, men samtidigt är det ju så kul att titta tillbaka i arkivet. Blir nästan som en dagbok :)

Kram Magdalena


2013-07-18 @ 20:50:55
URL: http://flashfotografi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback