6 dagar kvar

Nu börjar vi nedräkningen till vårat rutin ultraljud med lillfisen i magen. Börjat att bli riktigt spänd och nervös inför detta. Hoppas att bebis vill visa upp sig så att vi får reda på kön och att allt ser bra ut. Många tankar runt hjärtat och lite rädsla sitter nog i. Ska bli spännande och se vilken läkare vi kommer få träffa, tror vi har gått igenom alla där när Leo låg i magen. Detta ultraljud kommer alltså att ske på fostermedicin på KS för att dom vill kolla extra noga.Men risken är så minimal så vi har oddsen på vår sida. Nu är det bara 6 dagar kvar.Har börjat fundera lite smått på vart vi vill föda och tror vi följer Jennifer och Nicklas tips om att föda på Danderyds sjukhus. Där ska dom tydligen vara toppen!! Vet att jag är knäpp men ser fram emot förlossningen, Ont gör det ju såklart men det är ändå något magiskt och spännande med själva förlossningen. Kämpa sig till ett slutmål det är nog den grejen som gör det hela så mäktigt. Om du har fött barn på Danderyd så skulle jag gärna vilja ha dina åsikter om hur det var där? hur upplevde du/ni det? Föresten vad tycker ni om namnet Nellie? Har fortfarande stora problem att komma på ett tjejnamn.Väldigt trött blivande mamma

Lite nytt

Vecka 18

 

 

Gravid Hitler

Nu var det alldeles för länge sen jag bloggade nu igen men jag tröttnar så fort inte tekninken funkar som den ska. Nu får jag inte ens in bilder genom den lilla bärbara datorn längre. Så ni får nöja er med usla bilder uppladdade från mobilen. Nu har jag gått in i vecka 18 och har fått höra bebisens hjärtljud med vårat angel sound. 130 slag i minuten. Enligt myten ska det då vara en grabb? Har myten stämt för er? dom säger ju att tjejer ligger mellan 140-160 slag i minuten och att killar ligger mellan 120-140.Idag ska jag försöka städa och rensa ut i garderoberna och STÄDA innan Robin kommer hem. Jag tror att min gravid hitler har kommit fram igen. Kommer ni ihåg sist ?? alltså jag är snäll men kan få för mig att börja rensa garderoberna mitt i natten bara för att det MÅSTE göras innan bebis kommer. Förra gången skulle jag börja möblera om mitt i natten och Robin kom då på smeknamnet Gravid Hitler. Så idag ska jag börja rensa ut innan Robin kommer hem, så att det lixom redan är påbörjat eller klart. Smart va?


Under tiden jag varit borta från bloggen har jag varit på sjukhuset och tagit blodprover för hepatos så nu väntar vi på svaren. Men jag tvivlar ändå lite på att det skulle vara det med tanke på att klådan är hanterbar. Leo har börjat ställa sig upp mot bordet helt själv, tidigare kunde han bara dra sig upp till knäna men sen blev det för jobbigt. Så det känns väldigt roligt för oss. Något som för en annan skulle vara en självklarhet är för oss så stort så att tårarna kommer så fort han klarar nya saker. Något som därimot är mindre roligt och jobbigt att se är att Leo spyr vid för mycket ansträngning. Så nu hittar man små spyor lite överallt när Leo "kryper" (drar sig) runt på golvet. Tror att man bland har blundat lite för verkligheten och nästan blir förvånad när man ser dessa tydliga tecken som läkarna trots allt nämt flera gånger är högst troligt kommer hända och är vanligt. Men i övrigt så är han en pigg kille.

Idag skulle vi igenkligen varit hos Leos sjukgymnast. Men vi flyttade fram tiden till nästa vecka då vi ändå ska in på rutin rul hos fostermedicin. Onödigt att åka in två gånger på en vecka tyckte vi och dessutom så har Robin en massa jobb. Det tråkiga är att vi skulle ha fått träffa lilla E med familj då. Men vi får ta det en annan dag. Jag har dessutom nu äntligen fått upp det fina skåpet som jag köpt på Bohemia, det vart super fint!! men vi skulle behöva åka till ikea och inhandla lite fina muggar och tallrikar att fylla skåpet med. Hade först tänkt att börja samla på Ib Laursen men kommit fram till att det är nog lite för dyrt för min plånbok.

Har även målat om det fina bordet jag köpt genom Facebooks köp och sälj sida. Har fyndat och sålt hur mycket som helst där igenom. Nu lär jag tappat hälften av alla er läsare med all denna osammhängande och allt för långa text så rundar av nu. Kolla gärna in bloggen ikväll så ska jag bjuda på magbilder och kanske kommer det vara lite nya bilder uppe i bloggen.Omstyling

Har en hobby som jag tyvärr allt för sällan sysslar med sen jag fått barn. Jag älskar att köpa fynd och sedan styla om dom lite. Denna fina ljusstake köpte jag för fyrtio kronor på en köp och sälj sida. Nu har jag gett den nytt liv med lite vit färg. Nu ska lag ge mig på ett gammalt bord som jag oxå hittat på köp och sälj. Lägger upp bilder sen på slutresultaten.

Misstänkt Hepatos

Igår var jag hos läkaren och hon misstänkte att det är gravidklåda (hepatos) jag åkt på så jag har fått en remiss upp till labb så ska försöka komma dit idag. Passade på att väga mig nere på bvc och jag har gått ner nästan två kilo sen sist. Jag spyr inte längre så varför går jag ner i vikt?? Innan min tid hos läkaren var jag förbi Tina som jobbar på Tiny and more. Hittade en jätte söt kofta i storlek S så jag blev ju jätte glad. Även Tina påpekade att jag såg "smalare"ut. Har en mage som är svår att undvika men kroppen känns och sewr lite tunnare ut. Idag tänkte jag vara med Annnika och Ozzy eftersom Annika är ledig idag. Har för mig att subway öppnar här nere i nynäs idag. SÅ det blir väll dit vägen går för Lunch intag.

Angel sound

Idag köpte jag ett angel sound och det tog en evighet innan vi lokaliserade hjärtat. Vi fick söka på google vart man lättast Hittar ljudet och vi var nog lite för högt upp från början. Men det läskiga är att vi först hittade vad vi tyckte var ett svagt hjärtljud under vänster sida av naveln men att vi sen oxå hittade ett mer tydligt och snabbare ljud betydligt längre ner. Hmm antar att ljudet vi hittade först var något annat? Spännande men läskigt. Imorgon ska jag till läkaren på mvc för att se vad det är för klåda jag har. Kanske kan be läkaren lyssna på magen oxå. Skriver detta inlägg från mobilen så går det inte att kommentera under detta inlägg så kan ni göra det i inlägget under.

Snorigt värre & bilder på en badkille

Leo har blivit piggare och febern är borta vilket är skönt. Men han är fortfarande väldigt snorig och lite hostig, han spydde även i natt. Men han är nog trots allt på bättringsvägen. Nu har jag löst problemet med kameran, använder mig nu av våran bärbara för att kunna överföra foton från kameran. Så nu ska jag börja fota igen och bjuda på fler bilder än vad det varit. Plockat ut några gobitar från minneskortetVi gör så här istället.

Har jag nämt att jag och mobil appen inte är vänner?? Man kan inte kommentera oavsett hur jag gör när jag bloggar från mobilen, dessutom så ser inläggen helt hemsak ut när dom kommer upp på bloggen. Så jag tänkte att ni får kommentera under detta inlägg istället då dom tidigare inte funkade. Så vad tror ni ligger i magen? och hur många. Sen så vet ni att namn förslag är välkommna.

Nu då?

Testning testning

Hatar mobil appen går ju inte att kommentera hur man än gör. Detta inlägg blir ett test för att se om det går att kommentera. Så förra inläggets kommentarer kan ni skriva här. Om det nu går det vill säga :)

Nu & då

Här kommer ett önskemål Om bild från när Leo låg i magen i vecka 17. Ser ni hur mycket större jag är nu!! Men veckorna kan ju vara lite fel oxå. Eller är det två trots allt? Vad tror ni? Sen undrar jag lite om vad ni tror att det ligger där inne? En eller tror ni kanske på två bebisar? Kille eller tjej.

 

 

 

App tips

Hittat en ny favorit app som heter frametastic. Där kan du göra ramar med coola effekter på bilderna. Appen är gratis men man kan köpa till fler ramar för 7 kr.

16+2

Bjuder på bilder från vecka 17. Nu händer det grejer.

Sjukstuga igen

Jahopp nu är Leo sjuk igen. Han hade Hög feber i natt och spydde och hostade från och till hela natten. Fick sova halvliggandes på mig då han hade svårt att andas då han låg plant. Försökte lägga han i vagnen men där kom han inte till ro. Idag är det ingen pigg kille jag har hemma. Han vill inte leka så jag har bäddat ner honom i vagnen och satt i en dvd. Men det positiva är att han fortfarande äter som han ska. Just nu får han bara välling då vätska är otroligt viktigt för hjärtisar när dom är sjuka.

16+0 ?

Din bebis

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.

Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och till och med göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.

Då fostret rör sig allt mer och allt livligare så kan du möjligen börja känna dess rörelser i magen. En del kvinnor säger att det känns som gaser eller att magen kurrar. Om du inte känner bebisens rörelser ännu så ska du inte oroa dig, eftersom det kan dröja ända till vecka 20 innan du känner något.

 

Du

Du kan känna att hjärtat slår hårdare än vanligt. Det beror på att du nu har 20-25% mer blod än vad du har normalt. För bara sex veckor sedan vägde din livmoder ungefär 140 gram. Nu väger den 250 gram, nästan en fördubbling! Fostervattnet som omger fostret väger ungefär 200 gram. Använd gärna vårt viktkurveverktyg för att följa (och kanske dela med dig av) hur din vikt förändras under graviditeten.

Mjölkkörtlarna börjar producera mjölk omkring denna veckan och detta kan orsaka spänning och ömhet i brösten. Blodkärlen blir mer synliga under huden på grund av den ökade blodgenomströmmningen.


....................................................................................................................................................................

Jag börjar nu känna mig mer och mer gravid. För bara någon vecka sedan kände jag mig bara tjock och svullen. Har fått en klåda som inte är så rolig, kliar så jag blir tokig. Nu händer det verkligen saker och man kan se lite för varje dag som går känns det som. Det är en stor skillnad på magen nu om man jämnför med ett par veckor sedan.  Är orolig över att något ska vara fel och ultraljudet närmar sig med stormsteg vilket är både skrämmande och spännande.  Vad kommer vi få för resultat och kommer barnet vara friskt? Är det hjärtfel igen ? hur kommer vi ställa oss till det? vi vet ju inget annat så för oss kanske det inte skulle komma som en större överrasking? ja många tankar som snurrar runt just nu.

Namn problem del 2

Eftersom jag gjorde inlägget om namnproblem från mobilen glömde jag att göra så att man kunde kommentera inlägget. Så om ni vill så får ni gärna komma med namn förslag på detta inlägget istället. Går inte att gå in och ändra det så här i efterhand när man gjort inlägget via mobil.


Ett namn som vi funderat på lite är Leah. Men kanske kan tycka att det är för likt Leo? eller blir det gulligt och matchande? Ja jag tycker detta med namn val är svårt då jag verkligen vill att det ska bli perfekt. Man vill ju inte hitta ett namn och sen ångra sig. Många kanske tycker att jag är lite uppstressad över detta men för mig är ju detta super viktigt!! det är ju ändå något man ska ha förhoppningsvis hela livet. Så snälla snälla kom med förlag!! Och som ni vet så är vi förtjusta i namn som funkar i både sverige och även utanför landets gränser.Och som sagt mest tjejnamn då vi redan nästan bestämt oss för en liten Colin om det blir en grabb.

Namn problem

Ligger i sängen och mobil bloggar lite. Kollar runt på gravid appar och har laddat ner en hel del bra! Bl.a. Namn appar. Märker att jag väldigt lätt faller för amerikanska namn vilket är frustrerande då jag kan tycka att det blir fel eller snarare svårt i Sverige. Vad tycker ni, Kan man ha ett amerikanskt namn på ett svenskt barn? Blir det en grabb till är vi väldigt inne på namnet Collin och på tjej har jag funderat lite på namnen Tori, Millie, Nellie, och My. Tar emot förslag med öppna armar.

2012-01-17

Jag vet att jag skulle skriva i nio dagar om saker och ting men fy vad trist jag tycker det blev. Så jag hoppar det! undrar ni något är det bättre att ni frågar på. Jag svarar på det mesta! Igår skulle jag och Leo ut och åka pulka men så blev det inte då jag inte kunde hitta banden som man spänner fast med. Så måste rensa ut stora garderoben på jakt efter dom idag så att Leo får åka pulka innan snön försvinner. Har värtsa problemet med att få in kort från min systemkamera så därav så blir det dåliga bilder som jag lägger in från telefonen. Ska se om någon kan hjälpa mig med detta så att jag kan börja dela med mig av foton igen.

Anledningen till att jag bloggar

Hej! Jag födde den 3 januari i år en liten flicka med en mycket stor vsd, hon kommer även hon behöva gå igenom tcpc..Har gått sisådärett år tillbaka i din blogg och sträckläst. Känner såväl igen mig i känslorna du skrev om när ni fick reda på hjärtfelet. Känner även igen mig om det du skriver om att läsa om andra.. Men efter att ha läst din blogg har hoppet åter hittat till mig :)
 grattis till den lilla, många kramar från örebroJag fick själv jätte mycket hjälp genom bloggen Heja Abbe när vi fick reda på Leos hjärtfel. Då fick vi upp hoppet om det kan gå trots den tunga ryggsäcken. Vi hade förväntat oss en helt annan situation med Leo och han har visat oss fel så många gånger. Så stark och en sådan vilja till livet även när det varit som jobbigast. Man klarar fantastiskt mycket som förälder! och man är stark när det behövs. Man klarar det!! Men klart det finns dagar då man är ledsen och framförallt arg över att just ens egna guldklimp ska gå igenom detta. Men som sagt allt går och går det inte så går det ändå. Tipset jag vill ge dig är att stå på dig och lita på din modersinstinkt även i lägen då dom säger att du har fel. Stå ALLTID ALLTID på dig. Om du vill kan du lägga till mig på Facebook (Natalie Lundö) så kan vi heja på varann och stötta varann och även glädjas. Vet inte om du tänkte på det men barnen är födda samma dag. Det tyckte jag var fint. Önskar er all LYCKA. Kom ihåg och njut av erat underverk.Hallå där inne!

Leo myser med magen
 

Vecka 15

Har ingen större koll på vilken exakt vecka jag är i men borde vara minst 15 nu. Tänkte börja bli bättre på att dela med mig av magbilder för er som vill se. Förra gången jag var gravid så la jag upp bilder jämt på både facebook och här på bloggen men denna gång på är det inte lika spännande när magen växer. Ta mig inte fel nu jag tycker så klart det är spännande och roligt när man ser skillnad men första gången är ju alltid speciell.
Jag har börjat att oro mig inför ultraljudet som kommer bli av den 6 Februari. Har varit väldigt lugn tidigare men nu har jag börjat få en panik känsla om att något är fel, kanske inte just att den oxå ska ha hjärtfel för den chansen är minimal men att barnet inte kommer leva. Vet inte vart ifrån denna konstiga känsla kommer ifrån. Måste ha med rädslorna som sitter i efter rutin ul med Leo.

Gravid vecka 15

Barnet
Fostret kan suga på fingrarna. Huden är fortfarande mycket tunn. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Fostret har i princip formats färdigt. Även ansiktet är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Barnet kan hicka. Om du känner fosterrörelser nu kan det kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.

Mamma
Eftersom fostret lagrar kalcium kan du under den här perioden bli sugen på mjölk. Drick gärna mjölk både nu och senare. Ditt hjärta har växt och har nu 20 procent högre kapacitet för att klara syretillförseln till både dig och fostret. De flesta har nu vuxit så mycket att kläderna börjar bli för trånga. Psyket påverkas allt mer. Många känner sig svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.

Gravid igen
Många kvinnor som har barn tidigare tycker att de ägnar barnet i magen för lite uppmärksamhet, vilket skapar skuldkänslor. Det är naturligt att inte vara lika uppfylld av sin graviditet när det samtidigt finns äldre barn att ta hand om. Njut när du kan och hinner. 

Pappa/partner
Stundtals kan det vara besvärligt att leva med en gravid kvinna. Humörsvängningarna kan periodvis vara stora. Ena stunden kan hon vara hur glad som helst, nästa stund kan allt vara botten. Eftersom du står närmast kan du få klä skott för en del av hennes nedstämdhet. Du kan påverkas av detta och själv bli både ledsen, arg och frustrerad och undra hur det här ska gå. Det ligger säkert något i det din partner känner men irritationen eller ledsamheten kan vara oproportionerlig i relation till vad det gäller. Försök ha överseende. Orsaken ska tas på allvar men undvik att nämna att det rör sig om hormoner. Som ett stöd för dig själv kan du försöka sätta det i proportion och inte låta det påverka er relation allt för mycket.Om jag var mångmiljonär

m jag vann flera miljoner så skulle jag köpa oss ett litet mysigt hus till familjen, renovera och inreda det efter smak. Sen skulle jag vilja bjuda familjen och släkten på en solresa till Thailand. Om vi snackar multi miljonär skulle jag vilja skänka en hel del till dom som har det svårt och såklart skulle jag vilja ge en del till hjärtforskningen. Skulle vilja anordna en resa för hjärtsjuka barn och ungdomar. Skulle öppna en inredningsbutik som jag skulle kunna ha lite som en hobby och arbete. Ja herregud säg vad man inte skulle vilja göra då!! Men drömmen om ett eget hus finns ju där även om man inte är miljonär.
Bjuder på en bild från idag när vi var ute och gungade


Fem låtar jag kan utantill.

Jag älskar musik och lyssnar på nästan allt. Men har några favoriter och här kommer några av dom mest spelade och sjungna låtarna här hemma.

Basket case med Green day är och förblir en favorit. Älskat dom sen jag var 18 och när jag bodde i min första lägenhet så var det Green day som väggarna var tapetserade med och i min cd spelare så låg skivan Dookie. Good times.

Blink 182 behöver jag säga mer? Har så många favoriter och det är svårt att välja. Men är väldigt förtjust i låten I Miss you. Blink sjungs flitigt när man går på karaoke.

Korn med låten yall wanna single har spelats flitigt under åren. Jag är inte så super förtjust i deras andra låtar men denna är sjukt bra.

Eagles med hotel California är en gammal goding.

Nuki nuki med the gummy bear eftersom denna ibland är det ända som tröstar Leo så får nog även denna komma med på listan. Denna låt har jag hört för många gånger under detta år och den sitter nu permanent fast i huvudet.

Bo kaspers orkester med Dansa på min grav är en låt som för oss (mig och Robin) är otroligt laddad. Hittade denna på Gunnars sida (Heja abbe) när nyheten om Leos tillstånd kommit fram. Den är så exakt i orden av vad vi kände och känner.Hittade tyvärr bara denna video med just denna låten.

Vårdbidrag

Nu när Leo fyllt ett år är det dags att söka vårdbidrag och idag fick vi hem papperna med läkarintyget. Fast man är så väl medveten om hur läger är så är det alltid svårt att läsa om det. Som ett slag i ansiktet. Så idag är planen att jag ska börja skriva ett brev om alla extra kostnader som vi har. Och om hur ett dygn ser ut med Vårat hjärtbarn. Är mer än vad man tror som man ska skriva ned i detta brev! Många små saker som gör en stor skillnad i plånboken.

Fem gobitar

Är inte så mycket för godis faktiskt vilket jag är mycket glad över. Men jag har en laster i livet och här är ett urval ur min topplista på godsaker.

Coca Cola. Har försökt att sluta förut men när jag blev gravid och skulle sluta tänkte på GI så ramlade jag tillbaks. Dricker inte i så stor mängd. Men det ska finnas i kylen!! Nu när graviditeten tagit fart så dricker jag ännu mindre pga av att halsbrännan blir värre då och det smakar inte lika gott. Så ska se om jag kanske kan hitta ett annat alternativ och hålla mig till det.
Coops smörade popcorn. Finns inga popcorn som slår dessa. Dom har ALLT!! Men jag har en besatthet att dom bara får poppa i två minuter annars tappar dom den goda smörsmaken. Dessa popcorn är perfekta till min och Jonnas filmkvällar.
Mc Donalds mjukglass med extra chokladsås. Kan det bli bättre? billigt och syndigt gott. Äts alltid före hamburgaren i mitt fall. Jag beställer ALLTID lilla menyn hamburgare med glass när jag är där. Alldeles lagom för mig.
Klubbor är jag ganska svag för. Äter inte offta alls men det är nog favorit godiset. Viol klubbor är godast och sen så gillar jag klubbor som man doppar dom där påsarna med pulver i. Yummi
Pasta är jag ett stort fan av. Älskar pasta med goda pasta såser. Och jag råkar faktikst vara en hejare på den fronten. Men avskyr överkokt pasta och kokar den helst själv för att den ska bli Al dente.

För ett år sedan

För ett år sedan Satt vi på tåget hem till Stockholm med nyopererade Leo. resan var lite läskig och allt kändes så nytt och konstigt. Vi var nog lite rädda och osäkra på att vi nu skulle få ta hand om våran son helt själva! dessutom så var han nyopererad. Jag kommer ihåg att jag letade efter mina rosa moln man förväntades flyga på som nybliven mamma, jag letade och letade men kunde inte hitta dom. Det tog några dagar och kärleken växte till sig fram och jag kom fram till att dessa moln alltid hade funnits där, dom hade bara varit dolda bakom all oro som funnits och fanns där. Hur kan man kunna älska när rädslan att förlora är så stor?


Tänk att han varit så liten mammas prins

För tio år sedan

För tio år sedan gick jag i första ring i gymnasiet med inrikting Handel & administration. Men jag gick även på danslektionerna med estet. Jag älskade dansen och det var nog det ända som fick mig att gå till skolan. Trivdes inte i skolan och jag var trött på det mesta i livet. Hade problem med ätstörningar och vägde inte många kilo. Mina föräldrar var mitt uppe i deras skilsmässa vilket resulterade att dom hade fullt upp med sitt och jag och min bror inte vart så hörda elelr sedda. På fritiden var jag med mina bästa vänner Jessica och Catta och hittade på en massa bus och dumheter. Gjort många dumheter och det är nog denna tid i livet som jag ångrar mest saker. Önskar att man kunde gå tillbaks i tiden och göra vissa saker ogjorda.


Hade inte så många bilder på datorn från denna tid. Det närmsta jag kunde komma är dessa två men här kanske jag är 17-18?I brist på innehåll

I brist på annat så kör vi på en liten utmaning som ska hålla på i nio dagar framöver.
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

3) FEM SNACKS DU GILLAR?

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

6) FEM DÅLIGA VANOR?

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?

9) FEM FAVORITLEKSAKER?

Peppar peppar...

Sådär nu är jag tillbaks igen efter några omtumlande dagar som innehöll en kväll på akuten efter ett väldigt tjatande från Robin och vänner. Dom ville ha kvar mig på akuten för att göra en CT men jag kände att jag inte ville ligga i en korridor i flera timmar med den huvudvärken jag hade. Så ska be om en remiss från läkaren så att jag får komma in och kolla om det är något som står knasigt till där inne i bollen. För att ta en lång smärtsam procedur kort så fick jag en väldigt stark huvudvärk som gjorde att synen blev konstig och talet blev väldigt osamhängande och jag spydde upp allt jag petade i mig. Jag är inte den som åker till sjukan hur som helst men till slut så kände till och med jag att det var nödvändigt. Måste tänka på lillen i magen med. Låter som migrän jag vet men denna huvudvärk satt och kändes på ett helt annat sätt. I dag så känns allt mycket bättre, nu har jag bara en liten huvudvärk kvar. Hoppas detta inte kommer tillbaks för det var förjävligt. Peppar peppar ta i trä.


Tror jag kände första foster rörelsen för några dagar sedan. Som ett litet pirr där inne. Dena gången vet man ju hur det ska kännas så det är coolt att man kan känna av saker lite tidigare. Magen är ett mysterium, på morgonen är jag ganska "platt" men frammåt kvällen så ser jag betydligt större ut. Nu tror jag inte längre att det är tvillingar utan bara en liten Prinsessa?. Jag är nästan övertygad att det är en tjej där inne. Men skulle bli minst lika glad om det är en liten grabb till.  Robins pappa har även spått mig och sagt att det ska bli en tjej. Vet inte hur mycket jag tror på det där men han hade rätt med Leo ialfall.


Vecka 14Omstyling

Idag har vi tapetserat om i vardagsrummet. Robin har länge tyckt att vi haft lite för mycket vitt så vi kom överens om att göra en fond tapet i vardagsrummet. Så istället för att bara inreda i vitt så ska bi nu ha färgerna svart, vitt och grått.

Leo 1 år

Så hur ska man kunna beskriva en dag som denna med ord utan sväva iväg ? Och hur skulle det kännas att nå denna dag som varit lite av en hemligt mål för oss. Målet var nog satt då det var som värst men det var ändå ett mål som vi skulle nå. Vi har nog alltid levt dag för dag sen vi fick äran att bli Leos föräldrar och inte försökt att tänka så långt fram. Utan man har tagit en dag i taget och dom dagar det varit som kämpigast en minut i taget. Så denna dag är för oss stor och vi känner en enorm tacksamhet över att få vakna brevid en glad kille som älskar livet.
Grattis Mammas & Pappas kille på din Stora dag.
Nu måste jag börja städa och börja baka tårtor för fulla muggar för klockan 16:00 så kommer familjen.

Dream House

Tänkte tipsa er om ett filmtips så här på kvällskvisten. Jag ger den 4 av 5 möjliga poäng. Nu ska vi ge oss på en till film som heter The Ward. Och till det blir det Chips och dipp, har jag sagt att jag älskar våra filmkvällar?Snart ett helt år

Vid denna tidpunkt för exakt ett år sedan så satt vi nervösa i Jockes bil på väg in till förlossningen. Jag var lugn och hade vad jag tyckte var mesiga värkar och var helt övertygad att vi skulle få åka hem igen. Men det visade sig att jag jobbat på rätt bra där hemma och att vi fick stanna.


Nu inatt kl 01:16 så fyller Leo ETT år. Svårt att förstå att det redan har gått ett helt år och att vi klarade av allt som detta år kastat åt oss. Har varit en känslosam resa och jag är otroligt impad över hur bra vi klarat av detta och hur stark pojke vi har. Han har visat sig vara en riktig liten kämpe med stor vilja till att leva. Skulle nog kunna påstå att detta har varit både det bästa och jobbigaste året i vårat liv. 


Detta år ser jag på med både rädsla och glädje. Han ska detta året få göra sin TCPC och få sitt enkammarhjärta. Och vi ska bli föräldrar igen!! Hoppas ni vill fortsätta att följa oss detta år. Ni har varit ett stort stöd och har hjälpt oss med era peppande kommentarer och eran glädje när allt gått vägen, ni har funnits där som en alldeles egen hejarklack. TACK kan jag aldrig säga för många gånger.


 

Lusten som försvann

Har verkligen blivit usel på att blogga och lusten är lixom bortblåst, Mår iallafall lite bättre nu men fortfarande så har jag ingen ork i kroppen och är illamånde. Så fort lusten kommer tillbaks så ska jag bättra mig!! Tror att det kan vara mycket oro som oxå ligger bakom.


Leo sover nästan hela dagarna och verkar helt slut! jobbigt att se att han kämpar mer nu när han blir äldre. Hans svettningar har blivit värre och han kan bli dyngsur när han vilat eller vid minsta ansträningning. Tror man har blundat och stängt ute verkligheten. Verkligheten som börjat sjunka in nu. Vi har ett sjukt barn vare sig vi vill eller inte!! dags att vakna upp och inse att han kankse inte altid kommer att vara den pigga killen vi är vana vid.