Gobitar från köket

Vaccin och viktsnack.

Har ju helt glömt bort att skriva om hur det gick sist vi var inne på Asta med Leo. Syret låg på toppenbra 87% och sprutan tog han utan några större krokodiltårar. Han är härdad våran gosse på både gott och ont. Pratade även med dom på asta om att han inte har gått upp i vikt men det verkade dom inte speciellt förvånade över då dom flesta hjärtisar brukar ha svårt att gå upp under något skede, det beror på den låga syret i magsäcken och tarmarna. Leo har alltså svårare att ta upp näringen i maten på samma sätt som ett friskt barn och därav har han nu stannat av i vikten. Vi har nu fått en dietist till Leo som vi samtalat med och som tycker att vi ska fortsätta med rapsolja i maten och hjälper inte det så ska han få energi tillskott.

Idag har jag faktiskt mått ganska bra och illamåndet har knappt funnits där. SKÖNT!!!! har inte ens pillat i mig ett åksjuke piller idag.

 Laddaren funnen

Äntligen har laddaren till våran kamera kommit fram igen och ska genast börja bjuda på bilder igen. Idag har vi tagit en tur ner på stan för att leta efter lite julklappar. Till Leo har vi bestämmt oss för att köpa en Brio spis men resten av familjen är lite svår att köpa till. Dessutom så ser våran budget lite strängare ut då vi flyttat till en dyrare lägenhet. Nu har dessutom barnvagnen kommit vilket aldrig är en billig historia men vi är nöjda men inget kan komma i närheten av våran fina ex vagn Emmaljugan den var helt enkelt bäst.

Illamåndet är inge vidare och är så tacksam dom dagarna då Robin är ledig och kan ge mig lite avlastning. Idag köpte jag åksjuketabletter så jag ska börja äta dom imorgon och se om det blir någon skillnad. Batteriet till kameran måste laddas så bjuder på en bild från mobilen så länge. 


  

 

Förlåt min Älskade för att jag försummat dig

Imorse när jag satte mig i soffan med en kopp kaffe lät jag ögonen snegla över den svarta tv skärmen och brevid där står min kompis 360 och ser alldeles nerstämd ut lite som ett tomt skal som inte fått beröring på alldeles för lång tid. Fick genast ett väldigt dåligt samvete då jag inser att livet kommit imellan oss och att vi säkert inte dödat Zoombies på över en månads tid tillsammans. Så förlåt min Älskade jag lovar att vi ska spela så fort Leo sover sin dagliga napp idag..


Mer förvaring och borttappad laddare

Vill gärna bjuda på bilder från våran nya lägenhet men hittar inte laddaren till kameran. Men nu är alla kartonger upppackade och nu är det endast lite hyllor och små saker som ska fixas innan vi är helt klara. Ska ge mig ut på jakt efter den försvunna laddaren så att jag kan börja lägga ut bilder igen. Har fortsatt min försäljning här hemma och har lyckas sälja av en hel del grejer. Nu är jag själv på jakt efter en vit hensvik byrå med 6 lådor då jag känner att vi behöver lite mer förvaring trots att vi rensat ut en massa.

Tänk om...

På Onsdag eller Torsdag ska vi åka in till Astrid Lindgrens  för syreskontroll och vaccinations spruta. Vi berättade idag på telefonen att Leo ska bli storebror och att vi då ville ha remiss till kardiolog mottagningen och då berättade hans syrra att det blir i vecka 18 dom gör denna undersökning. Jag blir genast jätte rädd med tanke på att man är så långt gången då! jag som trodde dom gjorde det tidigare.


Chansen att vi ska få ett till hjärtbarn är minimal trots att chanserna ökat med 100%. Förrut var det 2-3 % chans av 1000 att Leo skulle få detta hjärtfel och nu är det dubbelt upp men det är fortfarande en sådan liten minimal chans att nästa bebis skulle råka ut för detta. Men vi håller tummarna att bebis i magen är frisk. men klart tankarna finns där med oss. Tänk om...

Stress

På morgonen och framåt dagen så sitter illamåendet i. Så då är jag inte mycket till hjälp! Men sen jäklar small det till och jag fick en hel del gjort. Men en sak jag har svårt att förstå är hur i tusan fick vi plats med allt i våran tvåa?? Har så sjuuukt mycket inredning som jag bara inte finner plats till. Ska klura ett tag till på vad jag ska behålla och sen ska jag lägga ut resten på köp och sälj sidan på Facebook. Bilder kommer ev i morgon om jag får tiden över.

Flytten

Vilken dag det vart igår! jag vaknade och mådde riktigt dåligt med alt vad det nu innebär. Graviditets symtomer och en redig förkylning som toppen på moset! Annika var snäll och kom över med lite mat som jag klämde i mig och sen mådde jag genast lite bättre. Jag och Annika passade på att städa ut köket medans gubbarna fick bära kartonger. Tog ett antal timmar tills allt var över och man inser att flytta är en rätt jobbig procedur speciellt när man är gravid och sjuk. Så idag ska vi sätta upp hyllorna på väggen och plocka upp resten av kartongerna. Tack till alla er som var med och hjälpte till igår.


Kommer ev bilder lite senare.


Sjukstuga

Mitt uppe i flytten fick min kropp för sig att jag skulle bli sjuk. Nu sitter jag och hostar, snorar och skakar och mår allmänt piss. Så för att minska risken att Leo ska åka på ännu en släng av sjukdom så får han följa med Robin till jobbet ett par timmar för att sedan hänga på farmor hem. Skulle vara så typsikt om han blev sjuk nu när han nästan slutat hosta och snora efter månaders sjukdom.
Man märker verkligen att hjärtbarn har svårare att bli friska. Så nu blir det sprita händerna väldigt noga och offta.


Phil & Ted

Nu är Emmaljungan såld till våra vänner Jennifer och Nicklas som väntar barn till sommaren. Mycket glada över att ha vänner som väntar barn ungefär samtidigt och har vetat om detta ett tag men inte velat skriva om det förrens nu då dom gått ut med den glada nyheten. Ska bli så roligt!! Kändes lite surt att behöva sälja våran fina nya vagn men vi behöver ju ändå en ny när det kommer en till knodd. Blev en Phil & ted explorer som vi fastnade för. Så länge får Leo åka våran gammla diva.
Tankar och känslor runt första operationen.

Här kommer lite mer info om händelser runt Leos operationer och känslor som handlar om tiden runt detta. Skriver ner detta mest för min egen skull så att det finns där om vi behöver gå igenom lite inför nästa operation.
Eftersom det kommer att bli mycket text så väljer jag att dela upp inläggen i två delar. Även känsliga bilder kommer att läggas upp längre ner på sidan.


När Leo föddes så visade det sig att han även hade en förträngning på lungärtären, det hade dom misstänkt redan innan via ultraljud, men hade svårt att avgöra om så var fallet eller inte. Direkt när han kom ut så får jag reda på att han inte får ligga kvar hos oss utan att han ska upp till Neo på en gång.

Ingen hade informerat oss om detta så det vart en konstig känsla. Men förstod såklart både då och nu att han var tvungen att att hamna där pga förträngningen och hjärtfelet. Men dom hade kunnat förklara för oss att om det visar sig vara en förträngning så åker han upp på Neo och så här kommer det se ut!! dessa slangar och nålar kommer att finnas och berättat lite om hur livet där ser ut. Så att man kan förbereda sig mentalt.


Efter förlossningen hade jag väldigt svårt att gå pga av att mitt bäcken kommit ur balans och lite andra otrevligheter. Så jag var beronde av rullstol. Vid Leos andra dag i livet så ska han flygas ner till Lund. Då sätter dom oss föräldrar på ett tåg, jag som knappt kan gå utan att svimma av smärta. Där hade dom väll kunnat komma på en annan lösning för oss? Det är omänskligt att veta att sitt nyfödda barn ska flygas och in på operation så fort han landat i Lund. Och att vi då ska sätta oss på ett tåg ovetandes om vad som händer!! dessutom nyförlöst vad allt vad det nu innebär. Dom föräldrar som har bil får köra ner till Lund!! det tycker jag nästan är ännu värre. Köra med dom tankarna man har i huvudet kan inte vara lätt.

Väll nere i Lund så går allt snabbt, Leo har ännu inte kommit in på operation som tur är, utan vi hinner in och träffa honom innan operationen. Vi får följa med korridor färden genom sjukhuset och sen se honom försvinna in genom dom vita dubbeldörrarna. Ovetandes om vi kommer få tillbaks vår grabb i livet. Timmarna går sakta och det känns som en evighet innan dom ringer och säger att allt har gått bra. Dagarna efter operationen går bra och Leo sover, äter, och byts på. Man märker inte av att han har ont utan han mår bra och läker snabbt och bra och vi får åka hem redan efter en vecka. Så väldigt positiva tankar om den resan och tyckte att allt flöt på toppen och personalen var underbar.
I en annan värld...

Idag ringde dom ifrån Specsavers och berättade att mina glasögon kommit. Så jag slängde ner Leo i vagnen och sen begav vi oss ner till stan för att hämta ut dom. Är väldigt nöjd men ska verkligen världen se ut såhär? allt är så skarpt och allt känns mycket närmre. Känner mig nästan lite salongs berusad när jag har dom på mig.

Men det sjukaste av allt var när jag skulle gå upp för backen som leder hem och jag märker hur jag känner mig JÄTTE kort!! kändes som att någon kapat av mig benen. Jätte konstig känsla. Men jag måste säkert bara vänja mig. Men inser nu vilket stort behov jag måste ha haft efter glasögon för tar jag av mig dom så tycker jag att allt blir suddigt och kan inte fatta att jag inte märkt av det tidigare.


Dags att berätta om det som ingen nämner..

Vill inte trampa någon på tårna men känner att jag behöver skriva av mig lite om morgonens disskution på Facebook. Detta är mina åsikter och betyder inte att någon har skrivit eller tänkt fel utan alla är vi olika och ser på saker på olika sätt. En bekant som oxå har ett hjärtbarn skrev idag på sin status att hon längtar till Lund och till pojkens operation som ska ske inom snar framtid. Hur kan man uttrycka sig med ordet längta inför sitt barns operation?

Jag kan förstå längtan till att ha det gjort, och tills dagen då dom säger att nu när det så pass bra att ni får åka hem igen. (var nog det hon menade!! men det lät bara så fel).

Jag personligen avskyr både sjukhustiden och kan inte hitta någon längtan till just operationen. Tycker dessutom att folk som jobbar på sjukhuset både i Lund och Stockholm pratar över huvudet på en och inte lyssnar på vad man säger. Man försöker att förklara för dom om saker man som förälder bara vet och känner på sig, men inte fan lyssnar dom!! Många är bra men dessvärre finns de även dom som är sämre.

I sjukhusvärlden är man inte förälder längre alla gånger, utan läkare & syrror tycker och tänker saker utan att man har så mycket att säga till om. Inte alltid man får veta alla viktiga detaljer heller utan det hoppar dom över att säga. det handlar även om saker som har en stor betydelse för oss föräldrar!! Betydelsefulla saker ang operationen som vi sedan fått reda på efter en månads tid in och ut på sjukhus. Inget som kanske kunde ha gjorts annorlunda men saker som vi föräldrar borde varit väl informerade om.

För att inte bara slänga ur mig ris idag så måste jag ge ros till dom som jobbar på Biva i Lund. Dom är helt underbara och får en att känna sig trygg. Dom pratar och stöttar en och förklarar om och om igen vad alla maskiner betyder och varför det plingar och larmar. Förklarar med ett trevligt leende trots att man frågat samma fråga säkert ett hundratals gånger redan. Finns även underbara syrror och läkare i Lund och Stockholm, så man ska inte dra alla över en kant. Men ibland kommer man bara ihåg bristerna och glömmer lätt bort allt det som var bra. Men var mest i Stockholm som man kände att kunskapen och respekten tog slut. Inte bara Leo som blev dabbad av okunniga syrror utan även lilla E:s familj kände av bristerna i vården där.


Vid ingången till Astrid Lindgrens sjukhus står dessa orden. var säkert så planen var en gång i tiden...

Bilden är lånad av Ima.
 2011-11-15

Dagens försäljning drog in nästan tusen kronor, sålde saker och möbler som vi inte behöver ha kvar. Underbart då vi verkligen behöver pengar nu inför flytten. Vi ska köpa nytt köksbord och är sugna på ett skåp in till lilla toan som vi hittat på Ellos. Sen vilken dag som helst så kommer mina glasögon och än så länge har jag bara betalat en handpenning på 1000 kr. Så känns skönt att få in pengar genom att sälja "onödiga" saker. Dessutom blir flytten lättare utan en massa onödigt släpande. Idag fick jag besök av min vän Cuki, träffas för sällan!! Men ibland hinner verkligheten ikapp en och en massa måsten kommer före. Men älskar den tjejen och hon kommer alltid att vara min "Diva" som jag kallar henne.

Har varit dåligt med bilder på bloggen den senaste tiden men har problem med att få in bilderna från minneskortet till datorn ibland, vet inte vad det är för fel? ska se om gubben kan lösa problemet åt mig när han kommer hem från jobbet. Flytten verkar iallfall bli av nu på lördag med startskott runt 9:00. Ska bli spännande at se hur man flyttar vid ett byte, det lär ju bli lite kaos i trappen. Men ska bli roligt!! ÄLSKAR att flytta. 


Dom sista justeringarna på bloggen kommer inom kort! Men jag är hitills supernöjd med våran nya layout! Mycket roligare att blogga om man tycker om designen tycker jag.
 

Vikt och gravidsnack

Världens mest matglada kille har tydligen svårt att gå upp i vikt och vi måste nu börja ge rapsolja i maten enligt BVC. Men jag är inge vidare orolig då jag tycker att hans vikt är alldeles perfekta 9435 g och han älskar mat och äter bra, men vi följer deras råd för att se om det blir bättre. Fick en tid igen om tre veckor för att se om vikten ökat med rapsolja i maten. Hans längd därimot var perfekt och han är nu hela 74 cm lång.


Graviditeten har börjat sätta sina spår och jag känner av en trötthet som inte är så jätte rolig, har även börjat må illa så fort jag inte ätit som jag ska, sen så måste jag springa på muggen var femte minut. Men det gör inget utan är bara roligt att man börjar märka av att det händer något där inne. Har köpt gravidvitaminer nu oxå som jag ska ta två gånger om dagen.
YES!! Lägenheten är vår.

ÅÅÅ vi har blivit godkända!!! Till helgen ser det ut som att vi flyttar till våran nya lägenhet. Detta gick snabbt, men jag gillar när det går undan i svängarna och saker och ting blir gjorda. Idag blir det alltså packing packing packning som gäller.  Och stor rensning av saker och en del kommer nog att hamna på sopptippen oxå.

Nya designen...

Nu vill vi ha en massa kommentarer från er läsare om vad ni tycker om den nya designen. Är fortfarande några små saker som ska ändras men nu är vi så gott som klara och känner oss supernöjda. Har en plan på att börja bli bättre på att lägga upp inläggen i kategorier!! Ska dessutom börja blogga lite om graviditeten oxå. Imorgon blir det en tur till BVC för vägning och mätning av Leo.

Farsdag

Tack för alla tips och kommentarer på inlägget om Vagn & veckosnack. Så typiskt det här med vagnen, hittade värsta kampanj på Phil & Ted vagnen vi vill ha, men då var den såklart slutsåld. Ska kontakta dom och se om det kommer in fler inom kort. Den modellen vi kollat på heter hammerhead och har två hjul där fram istället för ett, känns mer stabilt. 

Detta med veckor verkar vara ett mysterium, testade för ca 1,5 vecka sedan med ett digitalt då visade det inget alls, men nu när jag testade igår så får jag upp max antalet veckor? Är inte det väldigt konstigt?? Har bokat en tid hos Mvc i början på december. Hoppas att jag får göra ett VUL och se vad dom säger angånde veckor. Idag kommer vi äntligen bli klara med största delen av designen på bloggen, tog ett litet tag men nu känns vi ganska så nöjda.


Idag kommer Robins pappa över på fika, vi ska fira papporna lite med bullar och kaffe. Hoppas att ni får en fin Farsdag tillsammans med era pappor.


Farsdag tips

Hittade den perfekta farsdag presenten. Gör som jag och köp detta åt era pappor istället för en trisslott och blommor. Hjälp till samtidigt som du får glädje själv. Detta fick bli Leos första farsdag present till Robin.


http://www.lakarmissionen.se/portal/page/portal/lakarmissionenVagn & veckosnack

Idag tog vi en tur ner till centrum innan Robin skulle till jobbet. Vi fikade och kollade runt i lite butiker, var bland annat inne på Tiny & moore och kollade på en syskonvagn från Phil & Ted som vi är sugna på. Känner henne som har butiken och får lite rabatt om vi beslutar oss för den vagnen. Känns ju inge vidare när man nyligen köpt världens bästa vagn som vi varit supernöjda med. Men nu är det ju så att vi inte kan köra runt på två vagnar utan det får bli en ny. En kompis ska ev köpa våran "gammla". vad tycker ni att det finns för bra syskonvagnar? jag vill inte ha en bred utan vill ha en smal och smidig vagn. Tips någon?


Idag kunde jag inte hålla mig från att köpa ett digitalt test och den visade på max antalet veckor, så jag är alltså minst 5 veckor gravid. Vet att vissa har åsikter om att man inte ska berätta innan vecka 12, men vi känner att det inte spelar någon större roll för händer det något på vägen så vet folk varför man kanske är lite nere och kan stötta en om så skulle bli fallet. Och vi vet ju med facit i hand att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig. Ingen graviditet är självklar och det kan ju hända saker efter tolv veckor med. Ja det är olika hur man se på detta, men vi vill visa hela världen att vi är glada och lyckliga över denna graviditet oavsett vecka..
Alla dessa nätter..

Hatar nätterna då jag vaknar upp helt kallsvettig och ont i magen för att man spänt sig så mycket. Mardrömmarna handlar offta om min rädsla inför operation och om händelser från förra. Att det aldrig släpper!! känns som att det ökar ju närmare man kommer och att drömmarna blir mer och mer intensiva. Knappt så man vill sova när man vet vad som väntar där inne i dimman. Hur är det för er andra i liknande situatuioner? drömmer ni oxå mycket.

Tankar om stjärnor..

Sitter och små funderar lite på hur jag vill ha det i Leos rum nu när vi  ska flytta. Funderar på att måla i någon naturell färg och sedan ha en fondvägg med någon typ av stjärntapet. Kollat runt lite på google och hittat dessa underbara rum. Men vart köper man dessa tapeter? någon som vet?  Lite sugen på den mörkblå, känns lite Lexington. Medans den gråa är lite lättare att inreda till. vad tycker ni? vilken är snyggast. Eller har ni andra ideer som kan bli snyggt! tacksam för all hjälp.

Bortglömd trötthet

Tröttheten har kommit tillbaks och energi nivån är inte på topp utan ligger på botten just nu. Inte det roligaste när man har en pojke full av energi och lek. Hur länge var det graviditets tröttheten satt i? har totalt glömt bort fast det var inte allt så länge sen. Leo har börjat bli frisk igen, så det blir att ringa sjukhuset för att komma in för vaccin. Ska försöka tajma in det med lilla E:s tid. Saknat både lillfis och hans föräldrar.
det är även vid det besöket vi tänkte berätta att vi är gravida igen och hur illa vi tajmade det!! får se om dom kan kontakta Lund och försöka att flytta operationen så att den kommer två månader tidigare. Det är hans tid och jag vill ge honom all fokus.
Igår kväll började jag packa ner lite saker i kartonger, och vardagsrummet är nu väldigt naket. Måste köpa silkespapper och få tag på gammla tidningar så att vi kan slå in glas och ömtåliga saker. Ska fortsätta rensa och sälja av allt onödigt. Har gått riktigt bra med med försäljningen här hemma och fått ihop iallafall 1000 kr.Så till er som behöver rensa där hemma, släng inget utan sälj det till ett bra pris istället. Både roligt och bra att få iväg saker man inte längre använder.

Glasögonorm

Idag har jag varit hos optikern och kollat synen. Med tanke på att jag har svår migrän som håller i sig i flera dagar och kommer offta så tog jag beslutet att passa på att kolla upp synen medans specsavers har att en bra deal med synundersökning för 1 kr. Det visade sig att jag är närsynt och har brytningsfel och behöver glasögon på heltid. Fick testa ett par glasögon med rätt glas i och jäklar vilken syn jag fick!! allt blev så mycket skarpare. Så nu kommer det ta upp till två veckor innan bågarna kommer. Spännande!!! Men attans vad dyrt det är med glasögon. På bilden nedan är dom bågarna jag beställt.


Dags att börja packa?

Idag har jag ringt Nynäsbostäder och frågat lite frågor angånde flytten och vilka papper vi bör skicka in. Och det verkar vara en ganska så enkel procedur att byta lägenhet med någon. Allt vi behövde göra var att skicka med papper med Robins anställningsbevis. Det enda som oroar mig är att han är inte fast anställd utan har en vikarie tjänst som går ut i slutet av januari. Sen kommer han att gå tillbaks på timmar igen då Jocke är tillbaks från pappa ledigheten. Men med tanke på att han behövs där offta så borde det inte vara några problem.


Nu kommer den stora frågan ska jag våga börja packa lite? eller ska jag vänta på godkänandet från Nynäsbostäder? Godkänner dom så vill vi flytta så snart som möjligt! vill ha hemmet klart innan Jul. fast ser ingen anledning till varför dom inte skulle godkänna oss.
En liten välkommen överraskning.

Vill tacka för alla fina gratulationer på både bloggen och på facebook. Vi är förvånade men glada här hemma, kan säga att denna bebis inte var planerad men varmt välkommen. Tajmingen var typ den sämsta möjliga med tanke på Leos operation, men vi ska prata med sjukhuset och se om vi kanske kan flytta fram operationen så att jag slipper föda i skåne. Det är Leos tid och vill vill ge honom all uppmärksamhet då..
Min vännina Annika kommer att vara med på förlossningen som det ser ut nu och det blir även hon som blir gudmor till "ärtan" fattar nog fortfarande inte att det ska komma en till bebis, jag som skulle bli smal igen!! Men är väldigt lycklig över detta oplanerade barn. Oron finns ju ändå fortfarande där om missfall och om att det ska vara något fel, men min magkänsla säger att allt kommer att gå bra och att barnet kommer att vara frisk. Kan ni tänka er att Leo ska bli storebror!! STOREBROR ja det känns helt sjukt...
Ännu en gång tusen tack ni är bäst..

Nemen...

Skickar en hälsning från min semester. Det är 37 grader i vattnet och jag mår toppen. Jag har inte kollat in utelivet än men det säga att det ska vara häftigt. Ses i sommar! Hälsningar "Ärtan"

Ny lägenhet

Igår var vi och tittade på lägenheten och vi tycker att den passar oss rätt så bra. Sen efter vi tittat på deras så kom dom och tittade på våran och ville byta redan i December månad. Så vi fyllde i papper om byte som jag idag ska skicka in till Nynäsbostäder. Måste även ringa till Nynäsbo och skriva Robin på kontraktet.  Ja idag är det fullt ös! klockan 15 ska vi möta upp en tjej och köpa hennes mini pc. Sen klockan 18 så kommer det hit en massa människor som ska köpa prylar av mig, tror att det är minst 6 stycken som ska komma. Så in med det nya och ut med det gammla. Måste även börja rensa ut lite i skåpen inför flytten.


Just det kvinnan som bor i lägenheten vi ska flytta in  sa att jag kunde få deras skoskåp som jag fastnade för. Snällt va!! Nästan helt säker att det var en Hensvik. Bara det gjorde flytten roligare
    

I Heart Lexington...

Tog en liten paus från bloggningen i några dagar, välbehövlig paus tror jag. Idag ska vi gå och titta på en större lägenhet här på Heimdal. Vi vill att Leo ska få sitt egna rum.
Har en ny liten hobby, finns numera massor av köp och sälj sidor på Facebook. Så har sålt av en massa prylar som man inte längre använder, lika bra att börja rensa innan vi eventuellt flyttar.

Robin kom hem här om dagen med en liten present till mig och kan ni gissa vad det var? jo tomten kom tidigt iår med det fina Lexingtoon hjärtat som jag önskat mig.  Någon dag senare hittade jag en supersnygg skylt på Bohemia för 59 kr som går lite i Lexington stilen. Har dessutom fått hem en till plåtskylt till samlingen i köket. Nu väntar jag på ett par till som jag budat hem på tradera, sen är samlingen komplett. Något som därimot inte är klart är blogg designen som jag inte riktigt kan komma underfund med hur jag vill ha.


2011-11-05

Snart är jag tillbaks med bloggningen och vem vet kanske kommer lite överraskningar inom kort.. Även blogg designen kommer det att ta några extra dagar med innan den blir helt klar.

Under konstruktion..

Senare idag kommer en ny design på bloggen. Så länge kommer den se lite knasig ut.