Det stora steget

Nu är det stora steget tagit, jag har skickat in ansökan om f skatt. Ännu har jag inte kommit fram till ett bra företagsnamn, så det ligger högt på prio listan av saker att göra. Sen måste jag införskaffa lite saker till företaget såsom pärmar, kvitton mm. Har nu även kommit i kontakt med en kille som har några lokaler att hyra ut, ska träffa honom nu i dagarna för att se vad han har att erbjuda mig. Lite nervös över att skriva ett längre kontrakt då jag nu faktsikt inte har en susning om jag kommer ha kunder som är villiga att betala mig ett högre pris än vad jag brukar ha. Men kommer vilja ha ett bra pris som alla ska ha råd med, samtidigt som jag vill kunna få ut lite själv såklart. Jag måste ju själv komma runt, vilket nu är väldigt svårt med dom priser jag tar. 
 
Jag vill kunna erbjuda fotografering til ett bra pris utan att ruinera mig själv eller mina kunder som mestadels betår av mammor och pappor. Så jag hoppas i mina drömmars värld att jag kan hitta en bra lokal för ca 1500 i månaden, och att jag kanske kan få skriva på ett kontrakt på en kort test period innan jag vågar mig på ett flerårigt kontrakt. Allt detta känns skrämmande, men ändå så vill jag så gärna vågra tro på mig själv nu, våga satsa och hoppas att folk vill komma till mig. 
 
Jag vill även kunna erbjuda kunden tillex fina presenter, som tillex korgar som är fyllda diverse saker tillsammas med presentkort. man kan ju fylla dessa lite efter årstider och högtider. Allt från dop till student, jul som sommar paket. Vad tror ni om dom ideerna? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Va spännande! Lycka till!! Har du kommit fram till vilket namn du ska ha?

Svar: blir dots & frogs photography .) har även ny blogg på dotsandfrogs.com
None None


2013-10-02 @ 21:28:37
URL: http://vicfoto.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback