Se sig själv med andras ögon

Nu sitter jag som så många gånger förrut och snackar ner mig själv, kollar in andras bilder och tänker att jag aldrig kommer bli så bra, bli lika kreativ och duktig. Någon som känner igen detta beteende? varför kan man inte se sig själv så som andra ser en? Mina vänner och gubbe tycker minsann att jag är minst lika duktig som dom jag beundrar, men varför kan jag inte se min egen styrka. jag ser såklart att jag blivit bättre, men varför kan jag inte se mig själv med deras ögon.
 
Jag har tillex inte skrivit ut en enda bild som jag tagit sen jag började fota, jag raderar alla mina bilder, i ramarna här hemma sitter det kort från långt innan jag började fota mer seriöst. Tokigt värre, och ingen vidare reklam till dom som kommer och såklart tittar i ramarna här hemma.

Kommentarer
Postat av: carro

Skulle mer än gärna boka dig för barnen, du tar fantastiska bilder, och satt precis och beundra dem, o tänkte det måste vara svårt att välja ut favoriter när allt blir så bra, så läser jag att du inte skrivt ut någon, så tråkigt, våga tro på dig själv!!!

Svar: Bara att skrika till vilken m¨ånad och datum som passar er så ordnar vi det
None None


2013-05-17 @ 22:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback