Den förbannade gästlistan

Redan fastnat på steg nr ett i bröllopsförberedelser, nämligen gästlistan. Man vill ju bjuda alla man känner, hela tjocka släkten, och alla vänner. Men det går inte, tänk att få haft tillgång till en massa pengar och kunna köpa exakt allt man vill ha, men så ser det inte ut. Vi måste köra med ett pyttelitet bröllop för närmsta familjen och närmsta vännerna. Har idag suttit och nästan gråtit när jag raderat människor som man vill ha där. Antingen spara ett till år och att vi gifter oss 2015, men samtidigt så vill jag inte det. Jag vill gifta mig i Augusti 2014, vi ställer in oss på detta och hoppas att ingen tar illa vid sig. Ska försöka dra i alla trådar jag kan för att få ihop detta och kunna få med alla. Men som en vän sa till mig, räkna med 1000 kr per person. Och då rinner det ju genast iväg alldeles för snabbt. Min gästlista låg först på 60 pers nu har jag lyckats dra ner den till 34. Då är det bara närmsta familjen och vännerna som står med.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Michaela (Laura)

Hör av er till de ni vill skall komma och förklara situationen och fråga vilka som är beredda att istället för att köpa massa presenter, lägga en summa på själva bröllopet så ni kan bjuda så många som möjligt. Gjorde en vän till mig och det slutade med att han/dem kunde bjuda dubbelt så många som från början. Ingen tog illa vid sig utan tyckte det var jättemysigt bara :)


2013-06-01 @ 16:45:25
Postat av: elsamaja58

JAg ser ju att det är fler som tänker som jag, be om att istället för presenter så bidrar dom som blir bjudna till festen!
Det är ju den bästa bröllopspresenten ni kan få!
det är inte så ovanligt att göra så, jag vet flera som löst det på det viset.
Lycka till =)


2013-06-01 @ 23:05:25
URL: http://elsamajarun.blogg.se/
Postat av: Carro

Ett bröllopskonto där man frivilligt kan sätta in bröllops presenten innan, anonymt eller namn?


2013-06-02 @ 15:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback