Där satt den

Jag har världens snyggaste syrra, och nej jag är inte partisk. Och dessutom gör hon sig fullkomligt underbar på foton. Igår var vi ute och fotograferade henne, tidigare på dagen låg jag med spyhinken och hade migrän. Men otroligt nog försvann den, annars brukar jag ligga i tre dagar. Men det var nog meningen, för som vi rockade den fotograferingen jag och syrran. Så nöjd med hennes arbete och min egen prestation.
 
 
 

Hitta sig själv

Skulle verkligen vilja uppmuntra alla som vill bli fotografer eller vill lära sig att fota att försöka hitta sitt egna sätt och stil. Jag vill vara egen med min stil, jag vill att folk ska kunna titta på mina bilder och se att det är jag som tagit dem utan att min logga nödvändigtvis behövs synas. jag fotar ut vinklar och på ett sätt som jag känner mig bekväm med, jag har ett väldigt speciellt sätt att fota på, folk säger att man kan se att det är jag som tagit bilden utifrån mitt sätt att fota på, plaster jag valt med eftertanke och ljus jag noggrant tänkt ut.
 
Jag fotar inte på en plats för att modellen jag fotar tycker den är fin, utan väljer med omsorg plats efter vad jag tycker blir bäst. Jag skulle inte vilja skicka iväg arbete till en kund med en vacker bakrund men där personen i bilden inte blir bra. Jag väljer mitt sätt och vinklar efter mycket övande och pluggade. Jag vill vara min egen och unik, väldigt smickrande att folk ser upp till en, men jag vill hellre att folk ser upp till sig själva och hittar sin stil och sitt sätt. För visst är det roligare och titta på sin bild och se sig själv i den.
 
 
 
 
 
 

Snygga brudar

jag har börjat dela ut gratis kvällsfotograferingar till kvinnor i alla olika former och åldrar. Så roligt att få öva, samtidigt som man gör någon glad. Första kvällen ställde Denide upp, och efter ett tag kom hon in i det, och jäklar vilka fina bilder vi fick till, och vlken respons på dom sen, jag la upp en på kurssidan och fick beröm från folk man själv ser upp till, vart helt tårögd av alla fina ord. Sen igår kom fina Carro över som åkt långa vägar för att komma, hon hade med sig superfina presenter till barnen och det vart massa skratt och tårar, var så skönt att få träffa henne igen, ett av mina största stöd under sjukhustiden med Leo. Skönt att få lyfta på locket med känslor som jag satt fast så hårt. Ikväll ska jag fota gulliga Kajsa som jag träffade genom bebisfotograferingen i haninge, det ska bli super roligt. Är väldigt annorlunda att fota vuxna modeller när man är van vid små barn, roligt men annorlunda. 
 
Men jag märker att jag behöver ha lite mer fantasi när det kommer till posering, jag är rätt lost när det kommer till det. På en baby fotografering har jag koll på olika kompositioner, men dett är klart något nytt vill jag lova. 
 
 
 

Bästa ni gjort på länge

När Wilja fyllde år fick hon dubletter av en leksak, så då tog vi kvittot och gick till affären för att hitta något annat till fröken, men efter en halvtimmes sökande så tog vi ut pengarna och gick till Lindex för att köpa kläder till henne istället. Och oj så förvånad jag blev när jag hittade den sötaste bodyn med byxor till. Det finaste jag tror jag sett på Lindex faktiskt, så det fick det bli, tog faktsikt storlek 80 så att hon kan ha det på dagis sen när hon börjar i januari. Men det var i största laget, byxorna åker av ju nu. Fast det är ju inte så konstigt med tanke att hon drar 68/74 i käder. Hon är bara 69 lång min lilla fröken, lite skillnad mot Leo som alltid varit bastant kille. Men blir något fint att spara till dagis. Bra jobbat Lindex nu levererana ni kläder som går hem hos oss. 
 
 
 

Funderingar

Har små funderingar på hurvida jag ska sluta blogga eller ej, tror jag ska fortsätta men kanske inte till samma grad som jag gjort innan. Är helt slut på ideer och känner inte att tiden finns lika mycket som förr. Jag tar hand om barn och det tar sin lilla tid, Leo är inne i sin värsta trotsålder och känns som att vi inte gör annat än att bråka med varann, vem som är envisast sätts på prov var eviga dag. Robin jobbar en hel del just nu, och jag kämpar på med fotograferingen och företag ska jag inom kort starta. Någon som har tips på bra namn?  
 
 
Den 12 Juli fyllde Wilja ett år, vilket firades med goa vänner och familj. Hon fick superfina presenter och hade en toppen dag hela familjen. Att tiden gått så fort är helt sjukt, det går så otroligt fort. Bjuder på några bilder från hennes ettårsdag. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja jag har "säcken" full

Har jobb så det står ut genom öronen på mig, därav den usla uppdateringen. Så fort det lugnat ner sig så återkommer jag till bloggen. Men lär vara rätt dött nu en vecka eller två tills jag är klar med bilder som ska ut till kunder. 

Mamma loves Ellos

 

Tävling

Var med och tävla på min facebook sida Hobbyfotograf natalie lundö.
 
 

Den har kommit

Ja sanningen är att den kom för drygt en vecka sen, har funderat fram och tillbaks på hur vida jag skulle visa upp den i bloggen, men vill såklart visa upp Wiljas superfina dopklänning. Det gör mig lite ledsen att jag inte kommer kunna fota själva cermonin själv, kommer ha bekanta som säkert kan fota åt mig, men vill ju såklart kunna sköta spakarna själv. Men jag får fota henne efteråt och innan. Önskar jag hade råd att hyra in fotograf som jag spanat in. Ska se om vi ska ta oss råd till att göra det.
 
 
 
 
 
 

30 jobb check!

Nu kan jag pusta ut, drygt 30 bebis fotograferingar är klara efter en månads arbete. Blod,svett och tårar och en envis hörselgångsinfektion senare är jag klar, fortfarande halvdöv på ena örat, men det var det värt. Fått så mycket beröm och fina ord så det är galet. När man får höra att folk fått tårar i ögonen av bilder jag tagit på deras barn, och att folk tycker att just jag tog fram det lilla extra hos deras guldklimp, ja då är det värt allt pill och en platt rumpa av alla timmar framför datorn. Finns inget som gör mig gladare än att göra någon annan glad, och få föreviga just deras underverk. Det är detta jag vill göra
 
Nu ska jag försöka lägga schema inför sommaren, ska försöka boka in möte med ekonomi killen pappa snackade om, så jag kan ro båten i hamn. Leo börjar snart på dagis och jag hoppas innerligt att detta nu kan öppna lite fler dörrar för mig. Vill detta så mycket, men samtidigt är det läskigt då jag fortfarande anser mig som en gröngöling. Men viljan finns där som aldrig förr.
 
Nu ska jag fira med en kladdkaka och vaniljlatte framför tv:en med männen i mitt liv.