I Startgropen nu

Har haft många tankar om att lägga ner bloggen, men vill ändå ha den kvar då det står så mycket från sjukhustiden med Leo, och även om annat i livet som kan vara roligt att gå tillbaka och läsa om. Sen vet jag inte om jag kommit i en period då jag helt enkelt bara inte är så sugen på att blogga, lite synd då jag ett tag hade väldigt många läsare, låter den vara kvar och komer in och tittar till den då och då. Vem vet kanke får suget tillbaks imorgon?
 
Det konstiga är att jag har massor att skriva om, fotar super mycket nu och är inbokad på alla Robins lediga dagar. Leo ska börja dagis nästa vecka och jag är i startgropen till att öppna eget företag. Letar efter lokal nu, så kanske har för mycket att göra för stunden och att det är därför bloggen blir lidande. På Lördag ska Wilja döpas, så massor som ska fixas inför hennes stora dag. varit tomt på bilder ett tag så lägger upp ett par på min fina kusin som oxå är fotograf.  Togs under morfars 90 års kalas i Lördags
 
 
 
 
 

White Rabbit Photography

Hej! tänkte titta in och säga hej efter mitt långa uppehåll. Haft så mycket att göra på senaste och försökt att ha lite tid med familjen. Hela robins semester så hade jag fotografering på fotografering, detta har oxå genererat till att ännu fler hör av sig och att sidan växer. Inser att jag måste höja priserna då detta inte är hållbart. Företag börjar oxå bli ett måste om det fortsätter i denna takten. Ska ge mig ut i jakt efter lokal och försöka komma på ett företags namn, jag älskar namnet White rabbit photography, nästan så att jag kan se loggan i huvudet och lokalen framför mig. Men rädslan att inte lyckas är rätt stor, Skulle vilja ha en lokal i haninge trakten, på så sätt är det lite lätare för folk att komma till mig. Någon som vet om det finns någon lokal att hyra på längre sikt? Krav är att den ska vara ljus. Någon som vet hur man ska gå till väga man öppnar företag?