En bra plats (fast på skånska då)

Jag har helt nytt tänkande nu när jag är ute och ska fota efter att ha sett både moderskeppets och Emelie ohlssons kurser om befintligt ljus ,och vad som är bra och vad som är dåliga platser att fota vid. Nu när jag är ute och fotar så hör jag Emelies underbara skånska (?) dialekt eka i bakhuvudet. - Det här är en braaaa plats, det häär är en dålig plats, men det här är en braaa plats. Nästan lite komiskt faktiskt, har lärt mig mycket från Emelie och moderskeppets kurser, men anser nog att Emelie lär ut på ett sätt som jag föredrar, ska nog avsluta mitt guldmedlemskap i moderskeppet och köra en distanskurs med Emelie, det är en del pengar, men jag ser det som en investering i mig själv.
 
Igår tog jag mina sjuka ungar ut på en promenad i vagnen ner till hamnen så att dom skulle få sig frisk luft och inte sitta och andas in alla basilusker som just nu flyger runt här hemma. På vägen ner höll Robin på att bli galen på mitt eviga tjatande om att han skulle posera på konstiga platser. Haha han får skylla sig själv, det var han som köpte mig en kamera och nu är jag fast.
 
Men tror jag förstår hur jag ska tänka nu, men såklart måste jag öva öva öva, men det är ju bara roligt. Bjuder på en bild som är tagen på en braaaa plats, ska ut och posera honom där idag igen om nu solen tittar fram lite mer, Emelie gav rådet att jag skulle sätta på han ljusare kläder och ta bilden lite ovanfrån, så Emelies ord min lag. Stackars gubben min som han får stå ut
 
 
ISO 200 50 mm f/2,0 1/1600 sek
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback