Vi gör så här istället.

Har jag nämt att jag och mobil appen inte är vänner?? Man kan inte kommentera oavsett hur jag gör när jag bloggar från mobilen, dessutom så ser inläggen helt hemsak ut när dom kommer upp på bloggen. Så jag tänkte att ni får kommentera under detta inlägg istället då dom tidigare inte funkade. Så vad tror ni ligger i magen? och hur många. Sen så vet ni att namn förslag är välkommna.

Kommentarer
Postat av: Ak

Jag tror det är en bebis i magen, vad jag har hört syns det mycket fortare andra gången man är gravid, därav du kanske är större nu en med leo... jag bara tror haha =) sen konstigt nog får jag en känsla av att det är en pojke du har i magen. Spännande =) =)


2012-01-22 @ 13:09:19
URL: http://www.nattstad.se/Annkristin.Rydh
Postat av: Anonym

Varför skriver du hela tiden att veckorna kanske inte stämmer? Vad får dig att tro att du skulle vara i en helt annan vecka? Och om du är så "orolig" över detta varför har du inte begärt ett tidigt vul för att kolla upp det?Oj förlåt nu kanske jag lätt väldigt otrevlig men det var verkligen inte så jag menade =) Jag tycker din blogg är super mysig och att ni är en jätte fin familj, var medt nyfiken över varför du skriver så hela tiden. Massa kramar till dig och din fina familj.


2012-01-22 @ 20:57:02
Postat av: Leos mamma

För att min mens har varit väldigt konstig under flera år och jag har knappt märkt av den. Så kan ju ha fel!! så av den anledningen är vi osäkra. Oron Kommer att finnas där oavsett vul eller inte!Vul eller inte så oroar man sig nog alltid som gravid över att något skulle vara fel. Iallfall jag. Jag känner att detta är ett ställe där jag vill kunna skriva av mig om mina känslor utan att jag ska behöva förklara mig. Imorgon får jag hem min angel sound så jag ska lyssna på barnets hjärtslag för att kunna lugna mig själv.


2012-01-22 @ 21:31:27
Postat av: Angelica

Jag tror att det är 1 liten i magen. Dom säger ju att man blir större med andra barnet. Och på mig stämde det. Jag fick mycket större mage med M. Jag känner mig dock lite osäker på kön. Men jag lutar nog mot att det är en liten syster som gror där inne :-) Ska ni ta reda på könet eller väntat ni?


2012-01-22 @ 21:34:27
Postat av: LEos mamma

Önskar att jag kunde hålla mig men är för nyfiken.


2012-01-22 @ 21:48:16
Postat av: Angelica

Det är samma här. Jag skulle inte kunna ligga där och veta att dom kan se vad det är, utan att be om att få veta :-)


2012-01-22 @ 21:53:32
Postat av: Carro Barro

det är så mysigt att följa dig, stackars liten som är sjuk ien =( Pigga på dig nu Leo. Vi tänker på er. Kram Carro, fredric, william och Emilia


2012-01-22 @ 23:28:16
Postat av: Anonym

Åh nej alltså jag menade verkligen inget illa, och jag menade inte att du inte fick inte fick vara orolig. Det jag undrade var varför du trodde att du skulle ha "fel" vecka. Som jag skrev så menade jag inget illa och jag tycker din blogg är super mysig.Du behöver verkligen inte försklara dig, jag stälde en fråga och du hade verkligen inte behövt svara om du inte ville. Som sagt jag menade verkligen inget illa utan frågade mest av nyfikenehet. Förlåt för mitt dumma inlägg.


2012-01-23 @ 19:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback