Gravid Hitler

Nu var det alldeles för länge sen jag bloggade nu igen men jag tröttnar så fort inte tekninken funkar som den ska. Nu får jag inte ens in bilder genom den lilla bärbara datorn längre. Så ni får nöja er med usla bilder uppladdade från mobilen. Nu har jag gått in i vecka 18 och har fått höra bebisens hjärtljud med vårat angel sound. 130 slag i minuten. Enligt myten ska det då vara en grabb? Har myten stämt för er? dom säger ju att tjejer ligger mellan 140-160 slag i minuten och att killar ligger mellan 120-140.Idag ska jag försöka städa och rensa ut i garderoberna och STÄDA innan Robin kommer hem. Jag tror att min gravid hitler har kommit fram igen. Kommer ni ihåg sist ?? alltså jag är snäll men kan få för mig att börja rensa garderoberna mitt i natten bara för att det MÅSTE göras innan bebis kommer. Förra gången skulle jag börja möblera om mitt i natten och Robin kom då på smeknamnet Gravid Hitler. Så idag ska jag börja rensa ut innan Robin kommer hem, så att det lixom redan är påbörjat eller klart. Smart va?


Under tiden jag varit borta från bloggen har jag varit på sjukhuset och tagit blodprover för hepatos så nu väntar vi på svaren. Men jag tvivlar ändå lite på att det skulle vara det med tanke på att klådan är hanterbar. Leo har börjat ställa sig upp mot bordet helt själv, tidigare kunde han bara dra sig upp till knäna men sen blev det för jobbigt. Så det känns väldigt roligt för oss. Något som för en annan skulle vara en självklarhet är för oss så stort så att tårarna kommer så fort han klarar nya saker. Något som därimot är mindre roligt och jobbigt att se är att Leo spyr vid för mycket ansträngning. Så nu hittar man små spyor lite överallt när Leo "kryper" (drar sig) runt på golvet. Tror att man bland har blundat lite för verkligheten och nästan blir förvånad när man ser dessa tydliga tecken som läkarna trots allt nämt flera gånger är högst troligt kommer hända och är vanligt. Men i övrigt så är han en pigg kille.

Idag skulle vi igenkligen varit hos Leos sjukgymnast. Men vi flyttade fram tiden till nästa vecka då vi ändå ska in på rutin rul hos fostermedicin. Onödigt att åka in två gånger på en vecka tyckte vi och dessutom så har Robin en massa jobb. Det tråkiga är att vi skulle ha fått träffa lilla E med familj då. Men vi får ta det en annan dag. Jag har dessutom nu äntligen fått upp det fina skåpet som jag köpt på Bohemia, det vart super fint!! men vi skulle behöva åka till ikea och inhandla lite fina muggar och tallrikar att fylla skåpet med. Hade först tänkt att börja samla på Ib Laursen men kommit fram till att det är nog lite för dyrt för min plånbok.

Har även målat om det fina bordet jag köpt genom Facebooks köp och sälj sida. Har fyndat och sålt hur mycket som helst där igenom. Nu lär jag tappat hälften av alla er läsare med all denna osammhängande och allt för långa text så rundar av nu. Kolla gärna in bloggen ikväll så ska jag bjuda på magbilder och kanske kommer det vara lite nya bilder uppe i bloggen.
Kommentarer
Postat av: carro barro

mys du är fin!! kul att rul är nära. myterna har INTE stämt på mig. mina barn har varit tvärt om :)


2012-01-30 @ 22:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback