Fem låtar jag kan utantill.

Jag älskar musik och lyssnar på nästan allt. Men har några favoriter och här kommer några av dom mest spelade och sjungna låtarna här hemma.

Basket case med Green day är och förblir en favorit. Älskat dom sen jag var 18 och när jag bodde i min första lägenhet så var det Green day som väggarna var tapetserade med och i min cd spelare så låg skivan Dookie. Good times.

Blink 182 behöver jag säga mer? Har så många favoriter och det är svårt att välja. Men är väldigt förtjust i låten I Miss you. Blink sjungs flitigt när man går på karaoke.

Korn med låten yall wanna single har spelats flitigt under åren. Jag är inte så super förtjust i deras andra låtar men denna är sjukt bra.

Eagles med hotel California är en gammal goding.

Nuki nuki med the gummy bear eftersom denna ibland är det ända som tröstar Leo så får nog även denna komma med på listan. Denna låt har jag hört för många gånger under detta år och den sitter nu permanent fast i huvudet.

Bo kaspers orkester med Dansa på min grav är en låt som för oss (mig och Robin) är otroligt laddad. Hittade denna på Gunnars sida (Heja abbe) när nyheten om Leos tillstånd kommit fram. Den är så exakt i orden av vad vi kände och känner.Hittade tyvärr bara denna video med just denna låten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback