6 dagar kvar

Nu börjar vi nedräkningen till vårat rutin ultraljud med lillfisen i magen. Börjat att bli riktigt spänd och nervös inför detta. Hoppas att bebis vill visa upp sig så att vi får reda på kön och att allt ser bra ut. Många tankar runt hjärtat och lite rädsla sitter nog i. Ska bli spännande och se vilken läkare vi kommer få träffa, tror vi har gått igenom alla där när Leo låg i magen. Detta ultraljud kommer alltså att ske på fostermedicin på KS för att dom vill kolla extra noga.Men risken är så minimal så vi har oddsen på vår sida. Nu är det bara 6 dagar kvar.Har börjat fundera lite smått på vart vi vill föda och tror vi följer Jennifer och Nicklas tips om att föda på Danderyds sjukhus. Där ska dom tydligen vara toppen!! Vet att jag är knäpp men ser fram emot förlossningen, Ont gör det ju såklart men det är ändå något magiskt och spännande med själva förlossningen. Kämpa sig till ett slutmål det är nog den grejen som gör det hela så mäktigt. Om du har fött barn på Danderyd så skulle jag gärna vilja ha dina åsikter om hur det var där? hur upplevde du/ni det? Föresten vad tycker ni om namnet Nellie? Har fortfarande stora problem att komma på ett tjejnamn.Väldigt trött blivande mamma


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad spännande att ni snart ska få se bebisen! :-) Jag är övertygad om att det kommer att gå bra. Finns det ens någon som fött TVÅ hjärtebarn? Förutom om det är gentiskt då. Tycker namnet Nellie är jättefint :-)

Jag har fött 2 barn på Danderyd ( Algot och Siri) och har bara gott att säga om dom. Har ni ingen förlossning och BB i Nynäshamn? Känns som det är lång väg att åka.


2012-01-31 @ 22:15:30
URL: http://levasomeva.blogspot.com
Postat av: Leos mamma

När vi satt i väntrummet på al så var det en mamma som var gravid och hon hade ett hjärtsjuktbarn i magen och ett sen tidigare. Men vet ej om det kunde vara genetiskt. Nej i Nynäshamn finns inget BB finns knappt ett fungerande sjukhus :)


2012-01-31 @ 22:43:34
Postat av: Mica - Änglaförälder till Nicholaj & gravid

Spännande! Kommer hålla tummarna för er när ni är inne. :)


2012-02-01 @ 10:35:01
URL: http://mammamica.blogg.se/
Postat av: tessan

åh spännande. håller tummarna

ps: Nellie var riktigt fint namn.


2012-02-01 @ 21:35:30
URL: http://purplechaoz.blogspot.com/
Postat av: tessan

åh spännande håller tummarna

Ps: nellie är fint namn

krama


2012-02-01 @ 21:36:39
URL: http://purplechaoz.blogspot.com/
Postat av: carro barro

Nellie är fint!!!

Spännande måste jag säga, håller tummar o tår för er!!

Vi födde inte på danderyd men på bb stockholm, det var fantastiskt! Ska tillägga att sambon inte fatta varför vi inte skulle ta ks igen, men han gick snällt med på mina krav om bb sthlm (ville det för att william skulle kunna komma till hotellet på natten om vi födde på dagen) men när vi kom dit o födde där blev fredric helt paff. Det var super bra och han var förvånad över både patient hotellet, att alla rum hade toalett och att de var så extra allt mot ks.. dock har vi varit nöjda på båda ställerna. Har bara hört gott om danderyd med!!!

Jag vet vad du menar, jag såg oxå fram emot förlossninen, det är magiskt och häftigt!


2012-02-02 @ 08:47:15
Postat av: Amelie

Jag har bara gott att säga om BB Stockholm på Danderyds sjukhus (det finns ju även en "vanlig avdelning" där). Fick en liten son där i oktober och tycker att både personalen och miljön var grymt bra! Eget rum med dusch och toalett där vi alla tre kunde boa in oss :) Jag skulle absolut välja dem igen.

Lycka till! <3


2012-02-02 @ 20:04:03
Postat av: Felicia - Mamma till Melwin ♥

BB Stockholm är ta mig f*n det bästa stället jag har varit på någonsin! Inte för att jag har fött barn på något annat ställe, men det är verkligen tipptopp! Mysigt, fint & lyxigt! Inte dyrt heller för pappan att stanna då det liksom ingår Allt för honom också. Och jag älskade verkligen min barnmorska jag hade. Joanna hette hon. Helt underbar tjej!


2012-02-07 @ 09:00:10
URL: http://feliciasbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback